Software

Modulair opgebouwde softwareprogramma’s

Het is onze passie om u te helpen om uw bedrijfsprocessen te verbeteren. Ons doel is om uw medewerkers in staat te stellen om prettiger en efficiënter te werken en om uw bedrijfskosten te reduceren. U kunt nog meer aandacht aan uw klanten geven.

Door voortdurend in te spelen op ontwikkelingen en door te innoveren levert Kresoft Systems meerdere betaalbare, stabiele en zeer gebruiksvriendelijke ERP programma’s waarmee al uw bedrijfsprocessen kunnen worden ondersteund.

De programma’s van Kresoft Systems werken naadloos samen met Microsoft programma’s zoals Outlook, Word en Excel. Wij koppelen uw programma aan uw financiële programma zoals Exact, AccountView, Venice, Adsolut, Sage Bob,  ExpertM en meer.

Kresoft ontwikkelt, levert en onderhoudt modulair opgebouwde softwareprogramma’s en waar nodig ontwikkelen wij maatwerk software.

Ik ben geïnteresseerd

Onze software programma’s

Wat zijn ERP systemen?

ERP staat voor Enterprise Resource Planning, waarmee een computerprogramma wordt bedoeld (software) wat meestal bestaat uit deelprogramma’s (modules) die allemaal een specifieke taak ondersteunen.

Waar veel bedrijven vroeger gebruik maakten van verschillende computerprogramma’s (eilandautomatisering waarbij gegevens vaak meerdere keren ingevoerd moesten worden) om de verschillende bedrijfsactiviteiten te ondersteunen, kunnen in een ERP programma een groot aantal processen worden ondergebracht.

Een groot voordeel van een ERP programma is dat de gegevens slechts eenmaal ingevoerd hoeven te worden omdat er maar één database nodig is. Bijkomende voordelen zijn dat de kans op inconsistente data wordt verkleind, dat er efficiënter en goedkoper gewerkt kan worden.

Software op jouw maat

Omdat iedere organisatie specifieke processtappen kent ontwikkelen wij indien nodig maatwerk software welke vanzelfsprekend perfect samenwerkt met uw standaard software programma.

Opleidingen

Kresoft staat in voor de nodige opleiding om onze software optimaal te gebruiken. Deze opleidingen worden gegeven door eigen bevoegd personeel.

Kresoft is geregistreerd dienstverlener voor de KMO-Portefeuille voor het domein van de pijler ‘Opleiding’. Dit betekent dat we opleidingen kunnen geven aan Vlaamse bedrijven gebruik makende van de KMO-Portefeuille met als gevolg dat opleidingen gedeeltelijk gesubsidieerd kunnen worden door de overheid. Registratienummer Kresoft Systems: DV.O215780