Software

Modulair opgebouwde applicaties

Het is onze passie om u te helpen bij het verbeteren van uw bedrijfsprocessen. Ons doel is om uw medewerkers in staat te stellen om prettiger en efficiënter te werken en om uw bedrijfskosten te reduceren. U kunt dus nog meer aandacht aan uw klanten geven.

Door voortdurend in te spelen op ontwikkelingen en door te innoveren levert Kresoft Systems meerdere betaalbare, stabiele en zeer gebruiksvriendelijke ERP programma’s waarmee al uw bedrijfsprocessen kunnen worden ondersteund.

De programma’s van Kresoft Systems werken naadloos samen met Microsoft programma’s zoals Outlook, Word en Excel. Verder koppelen wij onze programma’s met uw financiële software zoals Exact, AccountView, Venice, Adsolut, Sage Bob,  ExpertM en meer.

Kresoft ontwikkelt, levert en onderhoudt modulair opgebouwde applicaties en waar nodig ontwikkelen wij software op maat.

Ik ben geïnteresseerd

Wat is een ERP-systeem?

ERP staat voor Enterprise Resource Planning, waarmee een computerprogramma wordt bedoeld (software) dat meestal bestaat uit deelprogramma’s (modules) die allemaal een specifieke taak ondersteunen.

Waar veel bedrijven vroeger gebruik maakten van verschillende computerprogramma’s (eilandautomatisering waarbij gegevens vaak meerdere keren ingevoerd moesten worden) om de verschillende bedrijfsactiviteiten te ondersteunen, kunnen in een ERP programma alle processen worden gebundeld.

Een groot voordeel van een ERP programma is dat de gegevens slechts eenmalig ingevoerd moeten worden omdat alle data gecentraliseerd wordt in één database. Bijkomende voordelen zijn dat de kans op inconsistente gegevens wordt verkleind, bijgevolg kan er efficiënter en goedkoper gewerkt worden.

Software op maat

Omdat iedere organisatie specifieke processtappen kent, ontwikkelen wij – indien nodig – software op maat om te streven naar het ideaal ERP-systeem dat afgestemd is op de werking binnen uw onderneming.

Opleidingen

Kresoft staat in voor de nodige opleiding om onze software optimaal te gebruiken. Deze opleidingen worden gegeven door eigen bevoegd personeel.

Kresoft is geregistreerd dienstverlener voor de KMO-Portefeuille voor het domein van de pijler ‘Opleiding’. Dit betekent dat we opleidingen kunnen geven aan Vlaamse bedrijven gebruikmakend van de KMO-Portefeuille, met als gevolg dat opleidingen gedeeltelijk gesubsidieerd worden door de overheid. Registratienummer Kresoft Systems: DV.O215780