Consultancy

Advies bij ERP software

Onze consultants hebben ruime ervaring in diverse managementfuncties, opgedaan in het bedrijfsleven. Wij delen graag onze kennis en ervaring graag met u en adviseren en begeleiden u zowel voor, tijdens als na de implementatie van uw nieuwe ERP-programma. Wij denken met u mee, indien u dit wenst ook bij niet IT gerelateerde kwesties.

Ik ben geïnteresseerd

Management advies

Onze consultants zijn u graag van dienst wanneer u behoefte heeft aan advies op het gebied van personeels-, logistieke, administratieve en IT vraagstukken. Ook kunnen wij u bijstaan als troubleshooter. Wij denken hierbij bijvoorbeeld aan de uitdagingen en/of pijnpunten die kunnen ontstaan wanneer u veranderingen wilt doorvoeren in uw bedrijfsvoering.

Heeft u nieuwe plannen voor een of meerdere processen in je bedrijf? Wij denken mee met jou.

Eerst organiseren, dan automatiseren

De ervaren specialisten van Kresoft kunnen u helpen om uw bedrijfsprocessen beter te laten verlopen. Samen met u brengen wij de processen in kaart, waarbij de focus wordt gelegd op de optimalisatie door inefficiëntie op te sporen en aan te pakken.

Veranderingen roepen bij mensen vaak weerstand op. Het is daarom van groot belang om uw leidinggevenden alsook de key-users bij dit proces te betrekken, niet alleen omdat zij beschikken over kennis, ervaring en ideeën, maar ook omdat zij communiceren met uw medewerkers en hen moeten motiveren.

Wanneer wij de nieuwe situatie hebben beschreven en deze door u is goedgekeurd, gaan wij uw ERP programma configureren en indien nodig maatwerk bouwen. Kresoft software bevat een uitgebreide autorisatiestructuur waarmee de gebruikersrechten kunnen worden ingesteld. Vervolgens zullen wij de software in overleg (gefaseerd) implementeren en uw medewerkers opleiden zodat zij optimaal gebruik kunnen maken van het nieuwe ERP-programma.