Over ons

Kresoft Systems, inventive IT solutions since 1984

Het is onze passie om u te helpen bij het verbeteren van uw bedrijfsprocessen. Hierdoor kunt u uw klanten nog meer aandacht geven. Ons doel is om uw medewerkers in staat te stellen om prettiger en efficiënter te werken èn bijgevolg uw bedrijfskosten te reduceren.

Contacteer ons

Geschiedenis

Meer dan 35 jaar geleden ontwikkelden wij ons eerste softwareprogramma (voor wapeningsstaal verwerkende bedrijven en voor producenten van betonwaren). Door voortdurend in te spelen op ontwikkelingen en door te innoveren levert Kresoft Systems nu meerdere betaalbare,  moderne, stabiele en zeer gebruiksvriendelijke ERP programma’s waarmee al uw bedrijfsprocessen kunnen worden ondersteund.
Kresoft Systems is inmiddels al vele jaren actief in diverse landen en in uiteenlopende branches in de bouwsector. Onze klanten zijn gevestigd in België,  Nederland, Ierland, Oostenrijk en Slowakije.
Kresoft ontwikkelt, levert en onderhoudt modulair opgebouwde standaard ERP softwareprogramma’s en waar nodig ontwikkelen wij software op maat.

Missie

Kresoft Systems ontwikkelt, levert en onderhoudt modulair opgebouwde standaard ERP softwareprogramma’s voor de bouw(industrie)wereld en waar nodig ontwikkelen wij software op maat om te komen tot een totaaloplossing. Onze software stelt u in staat efficiënter te werken en biedt u een duidelijk inzicht in alles wat reilt en zeilt in uw bedrijf.

Visie

K     Klantgericht – Kwaliteit
R     Respect
E     Engagement – Efficiënt
S     Samenwerken – Structuur
O     Ontzorgen – Oplossingsgericht – Optimalisatie
F     Future-proof – Focus
T     Tevredenheid – Totaaloplossing

Aanpak

Ons team werkt dagelijks aan nog slimmere oplossingen zodat onze klanten ook in de toekomst kunnen beschikken over de modernste systemen. Om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen en wensen onderhouden wij contacten met onze klanten en met diverse brancheverenigingen en hun leden (vb. VWN). Ook zijn wij geen onbekenden bij leveranciers van besturingsinstallaties voor de betonindustrie en bij leveranciers van machines voor de betonwapening industrie.
De programma’s van Kresoft Systems kunnen worden gekoppeld aan andere systemen zoals tekenpakketten, financiële applicaties, knip- en buigmachines, scanners, labelprinters, besturingsinstallaties en meer. Vanzelfsprekend werken onze programma’s naadloos samen met Microsoft programma’s zoals Outlook, Word en Excel.
Wij beschikken over zeer ervaren consultants en adviseren die u  graag assisteren bij het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen. Wij zijn ervan overtuigd dat succesvol automatiseren alleen dan mogelijk is wanneer uw processen optimaal verlopen.
Onze online en indien nodig on-site support voor uw applicatie zorgt voor een snelle en doeltreffende aanpak bij eventuele problemen.