KSplanner

ERP planningsprogramma met een interactief planbord wat geschikt is voor vele bedrijven welke actief zijn in vele sectoren. Te denken valt aan verhuurders van hoogwerkers, mobiele kranen, steigers, toiletten, heibedrijven en meer.

Met dit programma kunt u de inzet van uw resources (mensen en machines) inzichtelijk maken en beheren. Gegevens zijn eenvoudig terug te vinden en mutaties kunnen vlot en eenvoudig worden ingevoerd.

KSplanner is een modulair opgebouwd ERP programma voor het ondersteunen van al uw bedrijfsprocessen en kan worden gebruikt door één en door meerdere bedrijven/vestigingen.

Uw afdelingen zoals Verkoop, Inkoop, Werkvoorbereiding, Materieelbeheer, Magazijn, Planning, Uitvoering, Facturatie en Administratie zullen door de inzet van KSplanner efficiënter gaan (samen-) werken.

O.a. de volgende zaken kunnen met de KSplanner uitstekend worden beheerd en opgevolgd: Relaties (CRM), Leveranciers, Contactpersonen, Documenten, Prijzen, Projecten, Offertes en Orders, Resources, Planningen, Leveringen, Uren, Klachten en Facturatie.

Voor KSPlanner bestaat er een app om een opdracht via gsm of tablet meteen na uitvoering in te vullen en te laten ondertekenen door de klant.

In de KSplanner bevinden zich diverse standaard rapporten.

KSplanner kan o.a. worden gekoppeld aan een track and trace systemen alsook aan uw financiële programma (mits dit programma dat toestaat).

KSplanner wordt ingesteld met behulp van vele parameters om ervoor te zorgen dat de werking optimaal aansluit bij uw wensen.