Kresoft software

Het is onze passie om u te helpen om uw bedrijfsprocessen te verbeteren. Ons doel is om uw medewerkers in staat te stellen om prettiger en efficiënter te werken en om uw bedrijfskosten te reduceren. U kunt nog meer aandacht aan uw klanten geven.

Meer dan 30 jaar geleden ontwikkelden wij ons eerste softwareprogramma (voor wapeningsstaal verwerkende bedrijven en voor producenten van betonwaren). Kresoft Systems is inmiddels al vele jaren actief in diverse landen en in uiteenlopende sectoren.

Door voortdurend in te spelen op ontwikkelingen en door te innoveren levert Kresoft Systems meerdere betaalbare, stabiele en zeer gebruiksvriendelijke ERP programma's waarmee al uw bedrijfsprocessen kunnen worden ondersteund.

De programma's van Kresoft Systems werken naadloos samen met Microsoft programma's zoals Outlook, Word en Excel. Wij koppelen uw programma aan uw financiële programma zoals Exact, AccountView - Visma, AFAS en meer.

Kresoft ontwikkelt, levert en onderhoudt modulair opgebouwde softwareprogramma's en waar nodig ontwikkelen wij maatwerk software.

©2020 Kresoft Systems • VoorwaardenPrivacyverklaringCookieverklaringProclaimer

Webontwikkeling: 2nd Chapter | Webdesign Studio