Over ons

Kresoft Systems, inventive IT solutions since 1984

Het is onze passie om u te helpen om uw bedrijfsprocessen te verbeteren. Hierdoor kunt u uw klanten nog meer aandacht geven. Ons doel is om uw medewerkers in staat te stellen om prettiger en efficiënter te werken èn om uw bedrijfskosten te reduceren. 

Meer dan 30 jaar geleden ontwikkelden wij ons eerste softwareprogramma (voor wapeningsstaal verwerkende bedrijven en voor producenten van betonwaren). Door voortdurende in te spelen op ontwikkelingen en door te innoveren levert Kresoft Systems nu meerdere betaalbare,  moderne, stabiele en zeer gebruiksvriendelijke ERP programma's waarmee al uw bedrijfsprocessen kunnen worden ondersteund.

Kresoft Systems is inmiddels al vele jaren actief in diverse landen en in uiteenlopende sectoren. Onze klanten zijn gevestigd in België,  Nederland, Ierland, Oostenrijk en Slowakije.

Kresoft ontwikkelt, levert en onderhoudt modulair opgebouwde standaard ERP softwareprogramma's en waar nodig ontwikkelen wij maatwerk software.

Kresoft Systems werkt dagelijks aan nog slimmere oplossingen zodat onze klanten ook in de toekomst kunnen beschikken over de modernste systemen. Om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen en wensen onderhouden wij contacten met onze klanten en met diverse brancheverenigingen en hun leden (vb. VWN). Ook zijn wij geen onbekenden bij leveranciers van besturingsinstallaties voor de betonindustrie en bij leveranciers van machines voor de betonwapening industrie.

De programma's van Kresoft Systems kunnen worden gekoppeld aan andere systemen zoals tekenpakketten, financiële systemen, knip- en buigmachines, scanners, labelprinters, besturingsinstallaties, S@les in de bouw en meer. Vanzelfsprekend werken onze programma's naadloos samen met Microsoft programma's zoals Outlook, Word en Excel.

Vanzelfsprekend volgen wij de ontwikkelingen op het gebied van ketenintegratie en lean produceren op de voet om ook hier tijdig op in te kunnen spelen.

Wij beschikken over zeer ervaren consultants en adviseren en assisteren u  graag bij het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen. Wij menen dat succesvol automatiseren alleen dan mogelijk is wanneer uw processen optimaal verlopen.

Wij verzorgen het ontwerp, de installatie en het onderhoud van uw totale netwerk (databases, the cloud, servers, pc's, printers, labelprinters, handhelds, firewalls, antivirus, routers, switches, back-ups en meer). Wij passen uitsluitend kwalitatief hoogwaardige hardware toe. De combinatie van software en hardware maakt dat wij voor u het 'single point of contact' kunnen zijn voor al uw IT zaken.

Onze online en indien nodig on site support voor uw software, hardware en netwerk zorgt voor een snelle en doeltreffende aanpak bij eventuele problemen.

©2019 Kresoft Systems • VoorwaardenPrivacyverklaringCookieverklaringProclaimer

Webontwikkeling: 2nd Chapter | Webdesign Studio