Inrichten financiële organisatie

Bij het inrichten van de financiële organisatie gaat het niet alleen om de inrichting van uw financiële software programma. Ook is van belang hoe u uw bedrijfsprocessen inricht. Wie is waarvoor verantwoordelijk en wie doet wat? Wij hebben ruime ervaring met het inrichten en optimaliseren van bedrijfsprocessen en helpen u graag.

Om goed te kunnen volgen hoe uw bedrijf presteert is het van groot belang om ook uw financiële software programma optimaal in te richten. Van een goed rekeningschema afgestemd op uw bedrijf heeft u veel plezier. Mede op basis van dit rekeningschema kunnen uiterst informatieve rapportages worden ontwikkeld.

Wij hebben ruime ervaring met het inrichten van en met het werken met diverse financiële software programma's zoals met AccountView en Exact. Vanzelfsprekend bouwen we in overleg met u ook koppelingen met ieder ander financieel systeem, mits dit financieel systeem koppelen toestaat.

Onze Exact specialist kan u helpen met het inrichten van de Bedrijfssoftware van Exact en aan u uitleggen hoe deze software werkt. Ook kunnen wij u helpen met het bedenken van uw rekeningschema en met het op basis hiervan ontwikkelen van de door u gewenste rapporten.

©2020 Kresoft Systems • VoorwaardenPrivacyverklaringCookieverklaringProclaimer

Webontwikkeling: 2nd Chapter | Webdesign Studio