IT-services in de ruimste zin van het woord !

Sinds 1984 ontwikkelt Kresoft Systems stabiele, gebruiksvriendelijke software. Vanaf de beginjaren lag de focus vooral op de sector van de bouwindustrie. Tot vandaag is dit nog steeds zo en hebben we ons gespecialiseerd in deze branche, maar we bewegen ons ook daarbuiten.

Bovendien bieden we betrouwbare en kwaliteitsvolle hardware aan: installatie en onderhoud van pc's, printers, labelprinters, handhelds, firewalls, routers, ... Kortom netwerken in zijn totaliteit. De combinatie van software en hardware maakt dat we een single point of contact kunnen zijn voor alles wat IT betreft in uw bedrijf.

We adviseren u graag bij het optimaliseren van jullie bedrijfsprocessen en het uitbouwen van de infrastructuur die daarvoor nodig is.

Onze support (online en onsite) voor zowel software, hardware als netwerken getuigt van een snelle en doeltreffende aanpak van probleemoplossing.

We hebben een groeiend aantal toonaangevende klanten in België en Nederland, maar we zijn ook actief in Ierland, Polen en Rusland.

Tevredenheid van onze klanten is de drijfveer van onze firma.